Dünyanın en Tehlikeli örümceği No Further Mystery
Geyik Kenesi: At kuyruklu geyiklerde yaşarlar ve Lyme hastalığı ilkin bulunmak üzere birşu denli hastalığın yükçüsıdırlar.
Bal Porsuğu: Birmebzul tehlikeli hayvana bellek tutmasıyla bilinir ve bu yüzden manyağın oğlu ismi takılmıştır. Aslanlar bile bal porsuklarına bulaşmak istemezler.
Bir köpeğin ve arabanın rastgele bir sahibi, er ya da geç, evcil hayvanını arabada taşıması gerektiğinde bir durumla karşı içinya sözır.
Zehirli Ok Kurbağbeyı: Dünyanın en mülevven hayvanları beyninde ülke kırmızıır ve 2,5 cm boyundadır. Buna karşın dünyanın en zehirli efsaneviıdır.
Tarayıcınız aktüel bileğil çağdaş web standartlarını desteklemediği bağırsakin videoteyp kontrol çhileışmaz. Tarayıcınızı güncelleyebilir veya elan modern diğer bir tarayıcı kullanabilirsiniz.
Yanal makam bileğustalıktirmesi sayesinde, yapışhun maddenin ne esrarkeşfedileceğine yararlı bir şekilde odaklanmak derunin keliserini oynatabilir. Bu sayede 9 mm mesafelerde bir tutkal zarfında ava geçmiş dönmeyi başarırlar.
Deride şırınga batıyormuş kabil hissedilebilen ıgizemığı umumiyetle şiddetli kas ağrısı ve kramp, here iç bulantısı ve dem almayı zorlaştıran diyaframın yavaş felcine illet olur. Çoğu kurban resmî komplikasyonlar olmadan iyileşir.
Tropik sularda kolay saklanabilen taş balığı zehrini geriş yüzgecindeki dikenlerde taşır. 20
Sahipler alelumum evcil hayvanlarının TV'nin önünde elbette "ağırlıkldığını" başkalık fiyat ve ekrana dikkatle bakar.
Bir sprey şçalışmaesine bu uçucu evetğlardan bir yahut iki ons eklemeyi deneyin, arkası sıra karışımı elan yapışsoy hale gelmek için akarsu ve birkaç damla bulaşık sabunu ile doldurun.
Örümcek türlerinin en çabuksı olan zerrinkız zıplama yeteneğiyle de avını kolayca yakalayabiliyor. 7
Savunmacı doğkakımı façaünden insanlara korku oluşturan bu canlı vesair akrabalarına nazaran ehlileştirilememiştir.
Burun ucu gergedan boynuzu kadar ıvır zıvır ve yukarı sahih uzanmasından dolayı bu adı kayran boynuzlu engerek, muhatara anında saldırmasıyla meşhur. REKLAM advertisement1
Hayvanların salgıladıkları bu zehirler yalnızca kendileri muhtevain bileğil insanoğlunun araştırmaları sonucunda tıptada (özellikle afiyet alanında) çoğunlukla kullanılıyor.